Testcode invoeren

Talentenkompas | Leerlingen

Modules

Talentenkompas Talentmeting & Resultaten

De leerling vult de talentmeting van Talentenkompas in. Hiermee wordt een totaalbeeld verkregen op basis van persoonlijkheid, interessegebieden, sociaal-emotioneel welbevinden en intellectuele capaciteiten. ‘Mijn Talentenkompas’ biedt een helder overzicht van de individuele resultaten van de leerling en vormt de basis bij het gebruik van Talentenkompas.

Talentenkompas Reisgids

Met behulp van deze reisgids gaat de leerling zijn of haar eigen reis over het Talenteneiland maken. De leerling zal ontdekken welke soort talenten er zijn en welke bekende personen en beroepen erbij horen. Tijdens deze reis leren de leerlingen zichzelf en anderen beter kennen en begrijpen.

Talentenkompas Werkboek

Het talentenkompas Werkboek bestaat uit diverse opdrachten met het Talenteneiland als basis. Leerlingen vergroten ‘t inzicht in hun talenten en de talentontwikkeling wordt gestimuleerd. Het werkboek is aantrekkelijk vormgegeven, helder beschreven en wordt een persoonlijk document voor áltijd.

Talentenkompas Poster

Het Talenteneiland op posterformaat om in de klas op te hangen en om door de leerlingen op creatieve wijze te gebruiken. Zo kan een leerling vanuit zijn of haar talenten het Talenteneiland naar wens, kleur en sfeer een creatieve invulling geven. Hierdoor ontstaat naar eigen inzicht en ideeën een persoonlijk document om op school en thuis over te vertellen.

Talentenkompas Kaartspel

Een educatief kaartspel waarmee de leerlingen aan de slag gaan met talenten en gedragsankers. Ze leren naast de provincies van het Talenteiland ook zichzelf en elkaar beter kennen. Een mooi middel om spelenderwijs Talentgesprekken te voeren.

Bestellen

{{errors.message}}