Inloggen gebruikers

Pakket basis

Modules

Lespakket: ontdek mijn Talenteneiland

Het Talenteneiland is een metafoor voor een spannende ontdekkingsreis. De leerling gaat op verkenning op zijn/haar eigen talenteneiland, op zoek naar talenten!

Talentenreisgids

Met behulp van deze reisgids gaat de leerling haar eigen reis over Talenteneiland maken. De leerling zal ontdekken welke soort talenten er zijn en tijdens deze reis zichzelf (en anderen) beter leren kennen en begrijpen.

Talentenkompas kaartspel

Een educatief kaartspel waarmee de leerling de talenten en provincies van het talenteiland zelfstandig en spelenderwijs leert kennen. Speel het individueel of in tweetallen met een medeleerling of leerkracht.

Talentenkompas poster

Het talenteneiland op posterformaat waarop de leerling zelf haar eigen talenteneiland kleur, sfeer en invulling geeft; creatief, op eigen gevoel en naar eigen inzicht en ideeën. Ideaal voor in de klas of thuis om op te hangen; “Jouw eigen talenteneiland is iets om trots op te zijn!”

Talentenkompas Afname & Rapportage

De leerling vult het online meetinstrument Talentenkompas in. Hiermee wordt een totaalbeeld verkregen op basis van persoonlijkheid, interessegebieden, sociaal-emotioneel welbevinden en intellectuele capaciteiten. De rapportage biedt een helder overzicht van de individuele resultaten van de leerling en vormt de basis bij het gebruik van talentenkompas.

Talentenkompas Werkboek

Het talentenkompas werkboek bestaat uit diverse opdrachten om leerlingen eigenaarschap en inzicht te geven over talentenkompas; eenvoudig en helder beschreven. Ze maken kennis met het begrip talent, spelen het kaartspel, nemen een kijkje in hun eigen talentenkompas rapportage en geven de talenteiland poster hun eigen (creatieve) touch.

Talentenatlas

De talentenatlas is een handleiding voor leerkrachten met uitgebreide informatie over het talenteneiland. Wat is de betekenis van de provincies, hoe hangen deze onderling met elkaar samen, praktische tips voor het faciliteren van ontwikkeling in specifieke provincies.

Licentietraining

In deze licentietraining word je als school, leerkracht of professional klaargestoomd om talentenkompas volledig in eigen beheer te gebruiken. Bestaande uit: achtergrondinformatie over de tests en vragenlijsten, interpretatie van de resultaten, handvatten voor het begeleiden van de online talentenkompas afname en praktische tips om talentenkompas met de leerling en ouder te bespreken.

Bestellen

{{errors.message}}